ممکن است شما به دلایلی مثل صدور پروانه ساخت یا مجوز ساخت در شهرداری پرونده داشته باشید. هرچیز مربوط به ساخت و ساز باید از فیلتر ضوابط شهرداری عبور کند. پروانه ساخت نیز یک سند است که توسط شهرداری صادر میشود و باید برای رعایت اصول و قوانین ساخت و ساز در خلال ضوابط شهرداری مربوط به آن پروژه، در اختیار مالک ساختمان در حال احداث قرار گیرد.
از انواع پروانه ساخت میتوان به تغییر،تبدیل و توسعه بنا، تخریب و نوسازی بنا، تعویض مهندس ناظر پروژه و یا پروانه باغات و اراضی بایر اشاره کرد. برای گرفتن هر یک از این موارد یا موارد مشابه به شهرداری یا دفاتر خدمات الکترونیک شهر مراجعه میکنیم.
در واقع سوال مطرح شده این است که در حال حاضر پاسخگویی و پیگیری پرونده های شهرسازی به چه صورت می باشد ؟
در پاسخ به این سوال میخواهیم در ادامه شما را با دفاتر خدمات الکترونیک شهر آشنا کنیم!
با رشد سریع خدمات الکترونیک در تمامی حوزهها، میل و اشتیاق افراد به استفاده از این خدمات نیز رو به رشد است. دیگر از صفهای طولانی و خسته کننده و طی کردن مسافتهای زیاد، خبری نیست. مردم و کارکنان همه به دنبال تسریع خدمات هستند و از این روست که در تمامی حیطهها شاهد الکترونیکی شدن خدماتی هستیم که در گذشته حضوری و با دردسر زیاد انجام میشده است.
هدف از تاسیس دفتر خدمات الکترونیک شهر این بودهاست که شهروندان بدون درگیری با بروکراسی اداری بتوانند از خدمات مورد نیاز خود در حوزه شهرداری با دنبال کردن ضوابط شهرداری بهرهمند شوند. این امر موجب بهبود در ارائه خدمات مربوط به شهرداری و ضوابط شهرداری شده و برای کارکنان و مراجعه کنندگان فواید بیشتری نسبت به مراجعه حضوری دارد. از مزایای آن میتوان به موارد روبهرو اشاره کرد: ارائه خدمات با کیفیت و سرعت بیشتر، ساده شدن مراحل کارها، پیشگیری از سفرهای بین شهری و گامی نوین در تحقق دولت الکترونیک.
۱٫این دفتر، انواع پروانههای ساختمانی را صادر میکند. پروانه هایی که پیش از این به آنها اشاره شد. از پرونده سازی گرفته تا پیگیری مراحل بعدی آن.
۲٫ ارائه دهنده خدمات نظارت فنی است که در چارچوب ضوابط شهرداری هستند.
۳٫ارائه خدمات کسب و پیشه مثل پروانه کسب
۴٫ ارائه خدمات تفکیک و تجمیع
۵٫ پیگیری هر نوع استعلام
۶٫ رسیدگی به شکایات مربوطه
۷٫رسیدگی به کارهای مربوط به مودیان پرداخت عوارض
۸٫کارهای مربوط به خدمات شهری
۹٫حیطه فنی و عمرانی
۱۰٫ زمینه حمل و نقل و ترافیک
۱۱٫حوزه املاک و مستغلات
در تمامی موارد فوق پرونده سازی و پیگیری مراحل مربوط به کار بر عهده دفتر خدمات الکترونیک شهر است. پس اگر به هر دلیلی ضوابط شهرداری شما را صاحب پروندهای در حوزه شهرسازی و معماری کرد، باید از مراجعه حضوری به مراکز شهرداری و معماری بپرهیزید و پیگیری آن از طریق دفاتر خدمات الکترونیک است.
پیگیری پروندههای شهرسازی یکی از دغدغههای اصلی شهروندانی است که قصد ساخت و ساز یا تغییر کاربری ملک خود را دارند. فرآیند اداری پیگیری این پروندهها گاهی طولانی و پیچیده میشود. در این مقاله به شما کمک میکنیم تا با مراحل مختلف پیگیری پرونده شهرسازی آشنا شوید و به راحتی بتوانید پرونده خود را پیگیری کنید.
پیگیری پروندههای شهرسازی، فرآیندی است که نیازمند صبر، حوصله و آشنایی با قوانین و مقررات است. با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله، میتوانید به راحتی پرونده خود را پیگیری کرده و به نتیجه مطلوب برسید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، میتوانید با کارشناسان شهرداری یا وکیل متخصص در امور شهری مشورت کنید.
کلمات کلیدی: پیگیری پرونده شهرسازی، شهرداری، پرونده ساختمانی، استعلام وضعیت پرونده، مدارک مورد نیاز، قوانین شهرسازی، ساخت و ساز
منابع:
3 Comments
جایی هست بشه کد پروژه رو بزنیم بگه تو چه مرحله ایه؟ قبلا یه سایت این کارو می کرد ولی الان پیداش نمی کنم
https://services6.tehran.ir/urbanmodule?portalid=6
خیلی ممنون منم خیلی دنباش بودم!!