۶۰/۲ متر پس از کفسازی.
در ساختمان های چند طبقه و برج ها معمولا از زیرزمین با کاربری پارکینگ و انباری استفاده می شود. تعداد پارکینگ های مورد نیاز برای ساختمان ها تا حداقل ۷۰ % نیاز تعداد واحدها مجاز می باشد. از طرفی رمپ در ورودی پارکینگ مطابق با ضوابط شهرداری جزو، فضای آزاد محسوب شده و از زیربنا کسر نمی شود.
ارتفاع زیرزمین با کاربری پارکینگ حداکثر ۲٫۶۰ می باشد. همچنین ارتفاع ورودی پارکینگ حداقل ۱٫۸۰ متر می باشد. از طرفی زیرزمین باید دارای یک دسترسی به معابر عمومی باشد. و همچنین یک دسترسی مستقیم به طبقات ساختمان نیز داشته باشد. تعداد جای پارک هر ماشین در زیرزمین باید بر اساس موارد زیر مشخص می شود.
رمپ ورودی پارکینگ باید حداکثر تا ۱۷ % اجرا شود. همچنین فضای پارک برای هر ماشین باید به طور مجزا ۵ متر در ۵٫۲۰ متر باشد. از طرفی فضای کافی برای چرخش و حرکت ماشین ها با توجه به ضوابط شهرداری و مطابق با استاندارد ها، باید در نظر گرفته شود. حداقل عرض در نظر گرفته شده برای رمپ در ساختمان های مسکونی ۵٫۲۰ متر می باشد. عرض حداقلی رمپ پارکینگ برای ساختمان های تجاری نیز ۵٫۳۰ متر می باشد.
فاصله آکس به آکس ستون های زیر زمین با کاربری پارکینگ حداقل ۵۰/۵ متر می باشد. مساحت حداقلی پارکینگ برای هر ماشین نیز ۲۵ متر می باشد. از طرفی برای در نظر گرفتن تعداد جای پارک در زیر زمین مطابق با ضوابط شهرداری، نیاز است تا حداقل برای هر دو واحد یک پارکینگ در نظر گرفته شود. در صورت اضافه ماندن یک تک واحدی، نیاز است تا یک پارکینگ اضافی در نظر گرفته شود.
مثال: برای یک آپارتمان ۵ واحدی حداقل ۳ پارکینگ مجاز است.
با توجه به اینکه در معقول ترین حالت نیاز است تا، برای هر واحد مسکونی یک پارکینگ در نظر گرفته شود. در ساختمان های سه طبقه دو واحدی می توان پیلوت را با شش پارکینگ برای آن در نظر گرفت. اما اگر تعداد طبقات روی پیلوت از سه طبقه و هر طبقه ۲ واحدی بیشتر شود. برای تامین پارکینگ های ساختمان نیاز است تا زیر زمین با کاربری پارکینگ احداث شود. به همین منظور ارتفاع حداقلی زیر زمین ۲۰/۲ متر می باشد. ارتفاع حداکثری مجاز برای زیر زمین نیز ۶۰/۲ متر می باشد. همچنین حداکثر ارتفاع نورگیر در زیر زمین ۹۰ سانتی متر می باشد.
نکته: مطابق با استاندارد ها و ضوابط شهرداری، کل سطوح پنجره جهت نورگیری در زیر زمین نباید از ۵/۱ کل سطح فضا کمتر شود.