پروژه مجموعه ورزشی شهریار
*پروژه مجموعه ورزشی شهریار هم اکنون در مرحله اجرای نازک کاری بوده و در نمای اصلی(ورودی) مجموعه از مصالح آجر و سنگ بصورت ترکیبی و با نسبت تقریبا برابر استفاده شده است. در سایر نماهای مجموعه از مصالح آجر در 2 طرح استاندارد و زیکزاکی استفاده شده است.
*از جمله مزایای مصالح آجر میتوان به قیمت مناسب، تولید آسان، اجرای آسان و مقاومت بالای آن اشاره داشت.
موقعیت: شهریار
مساحت زمین: 5242 متر مربع
مساحت زیربنا: 3028 متر مربع
طبقات: 2 (زیرزمین + همکف + نیم طبقه)
*طبقه زیرزمین با مساحت 1018 متر مربع دارای ظرفیت 36 پارکینگ – استخر 727 متر مربع - سونا 88 متر مربع – سرویس بهداشتی – رختکن و اتاق اداری می باشد.
*طبقه همکف با مساحت 1986 متر مربع دارای 2 سالن ورزشی هر کدام به مساحت 240 متر مربع، رختکن، سرویس بهداشتی و اتاق اداری می باشد و در نیم طبقه دارای 2 سالن ورزشی به مساحت 732 و 74 متر مربع می باشد.
معماری ساختمانهای ورزشی
معماری ساختمانهای ورزشی با توجه به نوع و ماهیت فعالیت ها، می بایست با رویکرد های متناسبی که مفهوم پویایی و حرکت را به کاربران القا کند، طراحی شود.کابران فضاهای ورزشی را میتوان به 2 گروه تقسیم کرد. گروه اول ورزشکاران و گروه دوم تماشاگرانی که با هدف سرگرمی به مجموعه های ورزشی مراجعه می کنند.
در طراحی معماری یک پروژه ورزشی توجه توأمان به هر دو گروه اهمیت می یابد.بین این دو گروه می بایست ارتباطات دیداری و شنیداری طبق ضوابط و در بهترین حالت خود اتفاق بیفتد. بنابراین طراح معمار با توجه به مسائل آکوستیک و ارتباط زوایای دید تماشاگران به فضایی که فعالیت اصلی در آن انجام می شود، سعی بر ارائه طرحی با بیشترین بهره وری را دارد.
اسکوپ سنگ
با توجه به استفاده از مصالح سنگ در نمای ورودی پروژه مجموعه ورزشی شهریار، نکات اجرایی استفاده سنگ در نما با توجه به زلزله خیز بودن ایران اهمیت دوچندان می یابد(با توجه به سطح صیقلی سنگ، امکان جدا شدن از ملات در اثر کوچک ترین لرزش ها وجود دارد ). بنابراین تمام سنگ های نما و سنگ هایی که بصورت قائم نصب می شوند باید اسکوپ شوند؛ به عبارتی دیگر بین ملات و پشت سنگ های نما میبایست گیرداری به روش های مختلف(لقمه گذاری - سیم مفتول و ..) ایجاد شود.